LogicQ betrekt kantoorvilla in Velsen

Eigen "thuis" kantoor voor de LogicQ biedt meer mogelijkheden

LogicQ verhuisd van een kantoorgebouw op de Schipholpoort in Haarlem naar een eigen kantoor. En wel in IJmuiden waar het moederbedrijf LauerLogic is gevestigd, maar wel op een ander adres. Het kantoor stamt uit 1907 en was oorspronkelijk de woning van de schooldirecteur. In de jaren 70 was in gebruik door de dienst Sport & Recreatie van de Gemeente Velsen.  Tot voor kort was het in gebruikt door Vluchtelingenwerk voor inburgering. 


Robert Lauer is geboren in IJmuiden en is directeur van LauerLogic BV en oprichter van LogicQ. Hij is blij dat hij met zijn team diverse activiteiten kan samenbrengen in een gebouw dat overzichtelijk en veilig is om te ondernemen met de drie hoofd activiteiten. Ook de Stichting Donate IT - waar hij voorzitter van is -heeft ruimte gevonden op de Heidestraat. 

Locatie:

Heidestraat 47

1971HK  IJmuidenLogicQ verbind IT professionals door heel  Nederland en heeft ervaring met het bemiddelen en ontwikkelen van talent.  LogicQ Labour organiseert en bemiddelt in interessante opdrachten.  LogicQ Learning zorgt voor ontwikkeling en scholing. Binnen LogicQ Labs werken we aan start-ups en andere goede ideeën. Freelance professionals zijn welkom op de nieuwe locatie en kunnen kennismaken met kennisdelen en samenwerken aan innovatieve projecten.

LogicQ Labour de ruimte die nodig is voor interviews, coaching en executive search. Voor LogicQ Labs en Learning hebben we een hele 1e verdieping. Daar richten we ons op DevOps, software-ontwikkeling en digitale innovaties. Nieuwe applicaties en services worden hier ontwikkeld in partnerschap met opdrachtgevers en investeerders. 

Eerder heeft LogicQ in Beverwijk op de Zeestraat gewerkt en is in 2019 verhuisd naar de Schipholpoort in Haarlem. Een aantal partners en associates wonen in deze omgeving.  Het pand is bijna exemplarisch voor de wijze LogicQ wilt groeien als organisatie voor samenwerkend IT professionals. Een goed geoutilleerd "Thuiskantoor" dicht bij huis of aan de slag bij de opdrachtgever zodra het kan.  

Robert zegt daarover "De gelegenheid werd ons geboden en ik heb direct JA gezegd, want hoewel ons veel bood  is een eigen pand met een tuin en eigen voordeur veel prettiger zo vinden onze consultants. We hebben al veel opgeknapt en zijn ons bewust van de rijke historie van dit kantoor en hoe het is verbonden met de historie van de IJmuiden en de gemeente Velsen. Bovendien is het heerlijk om op de fiets naar kantoor te kunnen..." 

Lagere school D  met onderwijzerswoning in 1907


                LogicQ - IT takes a team to make a dream work!