LogicQ's TechTalk: Data Center Infra Management featuring NLyte

27-02-2020 17:30 t/m 27-02-2020 20:00 (Europe/Amsterdam)

IJmuiden, Nederland

Odoo afbeelding en tekstblok

LogicQ biedt haar deelnemende Qualified Professionals en relaties de  ruimte voor ontwikkeling en ontmoeting. Bestel uw toegang tot dit ONLINE event en u ontvangt een bevestiging van inschrijving. LogicQ kijkt uit naar uw komst.  


Onbeperkt
€ 10,00 10.0 EUR
Onbeperkt
Gratis

Odoo afbeelding en tekstblok

Regelmatig organiseren we voor members en belangstellenden de TechTalks

Dit keer gaan we in op wat nodig is om een groot Data Center probleemloos te laten functioneren met behulp van DCIM of wel Data Center Infrastructure Management Software. 

AGENDA

 17:00 Inloop en buffet 

18:00 Welkom door Pauline van Alderwerelt

18:10 Introductie door Robert Lauer, Managing Partner LogicQ 

18:30 Focus on DCIM by NLyte

19:15 Q&A net experts

19:30 Wrap-up en drinks

20:00 EindeOver Nlyte

Nlyte Software is in 2004 gestart door infrastructuurbeheerders en was gericht op het vinden van betere manieren om de complexiteit van datacenter resources, activa en personeel te beheren om kosten te verlagen en risico's te beperken. Meer dan 15 jaar later levert Nlyte Software de 10e generatie producten aan honderden klanten wereldwijd.

Met een klantretentie percentage van 98% voorziet Nlyte duidelijk in de op de behoeften van onze klanten, zodat ze maximale zakelijke waarde halen uit onze oplossingen. Nlyte was de eerste die de benchmark van de industrie leverde voor Data Center Infrastructure Management (DCIM) dat organisaties over de hele wereld helpt hun reken centra's infrastructuur te beheren, waaronder datacenters, colocatie, managed service, edge en IoT. Onze TAM-oplossingen (Technology Asset Management) van de volgende generatie stellen teams in staat om hun software- en hardware activa te vinden, inventariseren en beheren met een veel lagere total cost of ownership versus legacy-systemen.

De softwareoplossingen van Nlyte gaan verder dan alleen het beheren van infrastructuur - Nlyte stelt infrastructuur professionals l in staat hun taakfuncties efficiënter uit te voeren - en synchroniseren tegelijkertijd informatie en activiteiten met andere systemen die afhankelijk zijn van nauwkeurige fysieke infrastructuur informatie (bijv. BMS, ITSM, ERP en andere BI-systemen).

Over LogicQ

LogicQ is een multi-disciplinaire kennis/netwerkorganisatie voor freelancers met als doel expertise op te bouwen en samen succesvol te zijn. LogicQ kent verschillende levels van deelname: startend als kandidaat member, via Associate & naar participerend partnerschap. Deelnemende professionals hebben ondersteuning met zaken als acquisitie, uren & facturatie, verzekeringen, maar ook opleidingen, coaching en ontwikkeling.

LogicQ biedt een thuishaven en collegialiteit voor talent op vele terreinen die zich allen committeren aan de LogicQ Code. Gezamenlijk vormen we een groeiend dynamisch team binnen Expertise Labs van gepassioneerde professionals waarvan de doelstelling is om zakelijke problemen samen effectief op te lossen. 

Waar

LogicQ
Heidestraat 47
    1971 HK IJmuiden
    Nederland
+31 20 8802282
info@logicq.net

Wanneer

Van 27-02-2020 17:30
Tot 27-02-2020 20:00

Team LogicQ

LogicQ
+31 20 8802282
info@logicq.net

Sociale stream

Neem deel op Twitter

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan het het gesprek.

Gebruik dit label: #LogicQ_TechTalk