Uw organisatie, onze zorg
Professionele en kosteneffectieve bedrijfsoplossingen om uw onderneming te versterken!

Met behulp van Odoo beden wij een tal van bedrijfsapplicaties die al uw bedrijfsbehoeften ondersteunen: CRM, e-Commerce, boekhouding, voorraadbeheer, kassasystemen (POS), projectmanagement en nog veel meer. Odoo is uniek in zijn soort omdat al uw bedrijfsprocessen worden geïntegreerd in slecht 1 enkele applicatie. Niet alleen heel handig, maar ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk.

Onze software specialisten bouwen professionele Apps
Sterke propositie op basis van enterprise business software. 

LogicQ Software heeft kennis van diverse frameworks en programmeer talen, maar ook een voorkeur voor de robuuste oplossingen van bijvoorbeeld het Odoo framework. Dat combineert Open Source oplossingen met Python en PostgreSQL en moderne web functionaliteit.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Wat bieden we

In de afgelopen jaren is er meer aandacht geweest rondom het onzekere toekomstperspectief van te veel ZZP’ers. Om deze doelgroep sociale zekerheid, inspiratie en collegialiteit te bieden hebben LogicQ en Tentoo een elegante oplossing ontwikkeld.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Sociale zekerheid

LogicQ verbindt professionals ongeacht of zij als ZZP’er ingeschreven staat bij de KvK of liever verloond willen worden als freelancer. ZZP’ers die het werken zonder sociale zekerheid risicovol vinden kunnen gebruik maken van LogicQ Payroll.    

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Zorgeloos ondernemen

Omdat je formeel bij Tentoo in loondienst bent, heb je geen omkijken naar facturatie of debiteurenbeheer. Je ontvangt van Tentoo altijd snel je geld. Ook ben je verzekerd voor de Werkloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA).